مطالب مربوط به موضوع : اموزش

جلوگیری از ورود کاربران توسط اینترنت اکسپلورر ۶ با شیوه ای نوین !

با سلام.امروز بعد از مدتها  با یکی از راه های جدید و نوین اومدم که با کد هایی که در ادامه ی مطلب قرار دادم می تونید برای کاربرانی که از طریق ie6 وارد می شن یه قالب جدگانه انتخاب کنید تا قالب مورد نظر لود بشه.این کار اسمش جلوگیری نیست به هر حال برای بعضی کاربرها می تونه مفید باشه.آموزش در ادامه مطلب…

بیشتر بخوانید

پاک شدن اتوماتیک زباله دان در وردپرس

پاک شدن اتوماتیک زباله دان در وردپرس

حتما دقت کردین و دیدین که از نسخه ۲٫۹ به بعد یه قسمت جدید به نام زباله دان برای پست ها، نظرات و غیره اضافه شده. توی نسخه های قدیم موقعی که روی حذف میزدی اون پست یا اون نظر کاملا پاک میشد و دیگه قابل برگشت (بازیافت) نبود… اما الان موقعی که یه نظر رو پاک میکنی میره توی قسمت زباله دان؛ و بصورت دائمی اونجا می مونه؛  البته تا وقتی که از اون قسمت پاک نشن… ممکنه بعضی ها بخوان این زباله دانشون هر روز خودش پاک بشه و چیزی

بیشتر بخوانید

چگونگی ایجاد بخش اطلاعات نویسنده در پایین هر پست

توضیحات در باب نویسنده

ممکنه شما هم یه سایت اجتماعی، گروهی، خبری یا هر چیز دیگه ای داشته باشین و بخواین برای بیننده هاتون اطلاعات نویسنده از قبیل عکس، ایمیل، توییتر، سایت و … رو معرفی کنید. اگه از این کار خوشتون میاد با ما در ادامه مطلب همراه باشید…

بیشتر بخوانید

خداحافظ بازتاب!!!

وقتی که یک نویسنده به وبلاگ شما لینک میده؛ وردپرس به طور خودکار واسه شما بازتاب میفرسته. ممکنه بعضی ها از این بازتاب دل خوشی نداشته باشن. میتونید با یه کد ساده دیگه بازتابی دریافت نکنید….

goodbye pingbacks

بیشتر بخوانید

۱۰ کد وردپرس که هر طراحی باید آن را بداند

Top 10 WordPress Codes Every Designer Should Know

یه مطلب خوب و در عین حال ساده رو براتون آماده کردم؛ ۱۰ کد برای طراحان پوسته وردپرس که باید آن را بدانند؛ از قبیل تازه ترین نظرات، تازه ترین نوشته ها، دیدگاههای تازه و…

نشان دادن تازه ترین نوشته ها

<?php wp_get_archives('type=postbypost&limit=5'); ?>

یا

<?php $recentposts = get_posts('numberposts=12&category=4');
foreach ($recentposts as $post) : setup_postdata($post); ?>
<li><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></li> <?php endforeach; ?>

بیشتر بخوانید
برچسب‌ها : , ,

۲۵ ترفند و آموزش وردپرس که باید بدانید!

وردپرس فارسی سیستم اوپن سورس ، پر امکانات و بسیار انعطاف پذیری هست که به راحتی می تونید با اون یه وبلاگ معمولی تا یه سایت پیشرفته داشته باشید. شما به وسیله پلاگین های اون می تونید خیلی از کارها رو به راحتی انجام بدید و امکاناتی رو اضافه کنید ولی یه سری ترفندها و نکات رو باید به صورت دستی اضافه کرد و خیلی از کدها هستن که شما رو در بهینه کردن و طراحی پوسته مورد نظرتون کمک می کنند.در این پست با ۲۵ تا از این آموزشها آشنا می شین.

۱retrieve-post-custom-field-wordpress. چطور یه پست رو با حالت کامل و سه پست رو باحالت خلاصه نشوم بدیم؟ برای این کار کافیه یکم با حلقه ی وردپرس ور برید یعنی همون loop که گناهکار اینجا در بارش مطلبی نوشته.برای اینکار کافیه اون حلقه ی ساده رو به این شکل دربیارید:

<?php if (have_posts()) : ?>
<?php $count = 0; ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
<?php $count++; ?>
<?php if ($count < 2) : ?>
<?php the_content() ?>
<?php else : ?>
<?php the_excerpt(); ?>
<?php endif; ?>
<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>

۲comment-count. چگونه نشون بدیم که چقدر دیدگاه و کامنت در وبلاگ ثبت شده؟ برای این کار کافیه کد زیر رو در پوسته به کار ببرین :
<?php
$numcomms = $wpdb->get_var("SELECT COUNT(*) FROM $wpdb->comments WHERE comment_approved = '1'");
if (0 < $numcomms) $numcomms = number_format($numcomms);
?>

بیشتر بخوانید
برچسب‌ها : , ,

همه چیز در مورد تگ ها در وردپرس-بخش اول

http://www.taktemp.com/image/taktemp_tag_archive.png

همه چیز درباره تگهای وردپرس قسمت اول

احتمالا بیشتر شماهایی که وردپرسی هستید تگ رو می شناسید و البته اگر روی سرویسهایی مثل پرشین بلاگ و بلاگها هم می نویسید این بخش رو در ویرایشگر خودتون می بینید.اما اونایی که روی وردپرس شخصی وبلاگ خودشون رو اداره میکنن می تونن کارهای جالبی با همین تگ ها بکنند.در این پست به معرفی و راهنمایی کامل درباره این بخش می پردازیم.

قسمت تگ ها رو در وردپرس که از اونجا تگی رو اضافه یا خذف می کنید.تگها یه نوع موضوع بندی ریزتز و دقیق تر هستند برای نوشته هاتون.

http://www.taktemp.com/image/add_tags.png

تگ ها رو واسه هر پست می تونید با استفاده از این کد نشون بدید اگر پوسته شما از تگ پشتیبانی نمیکنه:

<?php if ( function_exists('the_tags') ) { the_tags('<p>&nbsp;&nbsp; برچسب ها: ', ', ', '</p>'); } ?>

کد بالا باید در بین loop یا همون حلقه های وردپرس قرار بگیره.(در این لینک می تونید توضیح گناهکار رو درباره حلقه بخونید).این عکس رو ببینید که یه اسکرین شات در همین رابطه حلقه هست.کد بالا رو بسته به نیازتون می تونید تغییرات درش ایجاد کنید.

و اگر بخواهیم مجموع تگهایی که برای مطالبمون رو می نویسیم در منو و یا همون sidebar وبلاگمون و یا مثل سایت خودم در یه صفحه ای مثل آرشیو! نشون بدیم… در وردپرس مکانیزم نشون دادن تگ ها جوری هست که تگهایی که ما بیشتر برای مطالبمون گذاشتیم نسبت به اونایی که کمتر گذاشته شده چاقتر و بزرگتر هستند! یعنی با فونت درشت تری نشون داده میشن.کد زیر برای نشون دادن تگ های کلی هست:

بیشتر بخوانید

درون ریزی و برون بری مطالب در وردپرس

http://www.webkeydesign.com/media/images/icon_wordpress.jpgسلام.امروز خواستم تا یکی از مزایای خوب وردپرس و همچنین سیستم بلاگها.کام رو براتون بگم.شاید بیشتر جنبه آموزش داشته باشه و هم توصیه! در وردپرس میشه مطالب و نظرات و.. رو درون ریزی کرد.یعنی اگر شما در سرویسی مثل بلاگها می نویسید برای مهاجرت(یعنی همون انتقال مطالب) باید درون ریزی کنید.اگر در سرویسی مثل بلاگر قبلا می نوشتید می تونید نظرات و نوشته ها رو انتقال بدید و یا اگر در جایی وردپرسی می تونید تمامی دسته ها.نوشتها.نظرات.و برگه و زمینه های دلخواه رو منتقل کنید!

اگر در سرویس هایی بر پایه ی Movable Type می نویسید هم می تونید نظرات و نوشته ها رو منتقل کنید.اما در سرویس هایی مثل بلاگفا یا پرشین بلاگ می تونید مطالب رو ۱۰ تا ۱۰ تا انتقال بدید! که آموزشش اینجا هست.

اما اگر در سرویس هایی مثل وردپرس.کام بلاگها… می نویسید و یا در وردپرس شخصی جدای اینکه می تونید مطالب رو انتقال

http://i37.tinypic.com/i6cy04.png

بدید و درون ریزی کنید.یه قابلیت دیگه هم به اسم برون بری” هست.یعنی از وردپرس خودتون یک نوع بک آپ میگیرید! می تونید هر چند وقت اینکار رو بکنید تا همیشه بک آپ داشته باشید.تا در صورت خرابی هیچ چیز رو از دست ندید.برای برون ریزی مطالب و نظرات و دسته ها و کاربران و… باید برید به قسمت مدیریت و از اونجا هم برون بری” رو انتخاب و دریافت پرونده برون ریزی شده رو میزنید.البته می تونید مثلا فقط نوشته های یک کاربر رو بگیرید.بعد از دانلود فایل وردپرس به شما یک فایل Xml میده که حاوی تمامی اطلاعات و زحمات شماست! با این فایل می تونید به هر جا که خواستید مهاجرت و یا اطلاعات رو در کامپیوتر خودتون داشته باشید.پیشنهاد میشه هر چند وقت یک فایل درون ریزی شده از وردپرس خودتون بگیرید.اگر چنانچه مشکلی برای هاست شما پیش بیاد می تونید پرونده دریافتی رو به راحتی درون ریزی کنید.

پانوشت: امروز حدود ۱۸۰ تا مطلب + همه نظرات و برچسب ها و برگه ها و… رو از تک تمپ برون ریزی کردم و در وردپرس لوکال هاستم ریختم.حجم پرونده چیزی حدود ۱٫۶ مگابایت شد!

بیشتر بخوانید


<